Μάγεψε και τους Έλληνες το «ματωμένο» φεγγάρι της Τρίτης
Δέκα λεπτά πριν από τις 11 το βράδυ της Τρίτης, μια κόκκινη σκιά άρχισε να εξαπλώνεται στο σεληνιακό δίσκο. Η πρώτη φετινή ολική έκλειψη Σελήνης ήταν ορατή από την Ελλάδα, προσφέροντας ένα θέαμα μοναδικής ομορφιάς σε όσους έστρεψαν το βλέμμα στον ουρανό.
Δέκα λεπτά πριν από τις 11 το βράδυ της Τρίτης, μια κόκκινη σκιά άρχισε να εξαπλώνεται στο σεληνιακό δίσκο. Η πρώτη φετινή ολική έκλειψη Σελήνης ήταν ορατή από την Ελλάδα, προσφέροντας ένα θέαμα μοναδικής ομορφιάς σε όσους τυχερούς έστρεψαν το βλέμμα στον ουρανό.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας