Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 22o
Οριστικά αποχαιρέτησε την ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς – Παραιτήθηκε και ο Π.Στάθης

Οριστικά αποχαιρέτησε την ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς – Παραιτήθηκε και ο Π.Στάθης

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχαιρέτησε έναν προς έναν τους παίκτες της ΑΕΚ, τη Δευτέρα, και ανακοίνωσε στη διοίκηση της ομάδας την απόφασή του να παραιτηθεί από τον πάγκο της «Ένωσης». Την παραίτησή του ανακοίνωσε και ο Πέτρος Στάθης.

66

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχαιρέτησε έναν προς έναν τους παίκτες της ΑΕΚ, και ανακοίνωσε στη διοίκηση της ομάδας την απόφασή του να παραιτηθεί από τον πάγκο της «Ένωσης». Την παραίτησή του ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας και ο Πέτρος Στάθης.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός παρευρέθη στην προπόνηση της Δευτέρας, γνωρίζοντας την αποθέωση από μερίδα οπαδών των «κιτρινόμαυρων» που είχαν συγκεντρωθεί στις εγκαταστάσεις των Θρακομακεδόνων, οι οποίοι παράλληλα αποδοκίμασαν την διοίκηση της «Ένωσης».

Αργότερα, ο 55χρονος τεχνικός συναντήθηκε με τον Πέτρο Στάθη και τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο και τους ανακοίνωσε και επισήμως την παραίτησή του.

Μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της διοίκησης, που διήρκεσε δύο ώρες, ο Μπάγεβιτς δήλωσε: «Με πληγώνει που δεν μπόρεσα να προσφέρω όσα μπορούσα, που άφησα ένα έργο στη μέση. Πιστεύω σ αυτούς τους παίκτες που μπορούν να σηκώσουν την ΑΕΚ ψηλά. Δεν ξέρω τι θα κάνω από εδώ και στο εξής. Οι παίκτες μου ζήτησαν να μείνω στην ομάδα, όμως δεν μπορούσα να αντιμετωπίζω τα ίδια κάθε μέρα. Ο κόσμος πρέπει από την Κυριακή να είναι δίπλα στην ομάδα. Η ΑΕΚ δεν χάνεται».

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της παραίτησης Μπάγεβιτς, ο Πέτρος Στάθης ανακοίνωσε και την δική του απόφαση να παραιτηθεί, επειδή -όπως είπε- δεν κατάφερε να αλλάξει γνώμη στον Σερβοέλληνα τεχνικό.

Ο Π.Στάθης δήλωσε: «Ο βασικός λόγος που επέστρεψα στην ΑΕΚ ήταν ο προπονητής. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να παραμείνω».

Μετά την αποχώρηση του «Ντούσκο», υπηρεσιακός προπονητής αναμένεται να αναλάβει ο Τάκης Περσίας, ο οποίος θα οδηγήσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, και θα παραμείνει στην ομάδα μέχρις ότου βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο Μπάγεβιτς εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τη στάση του Πέτρου Στάθη, ο οποίος δεν έκανε προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί του το βράδυ της Κυριακής παρά τα όσα συνέβησαν.

Στο πλευρό του Μπάγεβιτς τάχθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Βασίλης Τσάρτας μάλιστα δήλωσε: «Αυτός μας κράτησε. Δυστυχώς ξέρετε, πως δεν ήταν θέμα αγωνιστικό αλλά ηθικό. Εχω αηδιάσει με όλα αυτά τα πράγματα. Κανένας δεν έχει ηθικό φραγμό και από τη στιγμή που δεν είναι ο Ντούσαν στον πάγκο της ΑΕΚ, μπορεί ο καθένας να προχωρήσει σε προσφυγή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies