Ακινητοποιημένα τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, μόνο τα έκτακτα περιστατικά στα νοσοκομεία
Αθήνα: Ανοικτό παραμένει το μέτωπο των κινητοποιήσεων και στον κλάδο της υγείας. Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ πραγματοποιούν την Παρασκευή νέα 24ωρη απεργία, ζητώντας την ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.
Αθήνα: Ανοικτό παραμένει το μέτωπο των κινητοποιήσεων και στον κλάδο της υγείας. Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ πραγματοποιούν την Παρασκευή νέα 24ωρη απεργία, ζητώντας την ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.
Εξάλλου, μόνο τα έκτακτα περιστατικά θα εξυπηρετούνται και σήμερα στα δημόσια νοσοκομεία, λόγω της 48ωρης απεργίας που ξεκίνησαν χθες, Πέμπτη, οι ιατροί με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.
Οι ιατροί των νοσοκομείων της Αττικής θα απέχουν από τα τακτικά ιατρεία και τα προγραμματισμένα χειρουργεία τη Δευτέρα και την Τετάρτη, ενώ την επόμενη Πέμπτη και Παρασκευή προχωρούν σε νέα 48ωρη απεργία.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
- Νέο βίντεο της CIA σε YouTube και X με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους από την Κίνα
- Google: «Πάγωσε» προσωρινά η beta έκδοση του Android 17
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442