Χορήγηση υποκατάστατου σε τοξικομανείς και από τα νοσοκομεία
Αθήνα: Υποκατάστατο σε τοξικομανείς θα χορηγείται και από τα νοσοκομεία, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Κ. Στεφανής, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του προγράμματος για την ψυχική υγεία που έγινε στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).
Αθήνα: Υποκατάστατο σε τοξικομανείς θα χορηγείται και από τα νοσοκομεία, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Κ. Στεφανής, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του προγράμματος για την ψυχική υγεία που έγινε στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).
Σύμφωνα με τον κ. Στεφανή, η ουσία που θα χορηγείται από τα νοσοκομεία στους τοξικομανείς είναι η βουπρενορφίνη. Επιπλέον, είπε ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες τη λειτουργία του από την Αθήνα.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας για τους τοξικομανείς θα τεθεί σε λειτουργία σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.
health.in.gr
- Τι οδηγεί πραγματικά στη σκέψη διακοπής καπνίσματος;
- Ρόδος: Χειροπέδες σε 56χρονη – Κατηγορείται για κακοποίηση της 30χρονης κόρης της με αυτισμό
- Η αποκάλυψη του Γιαμάλ για τα δύσκολα παιδικά χρόνια: «Οι γονείς μου ζούσαν στην πίεση»
- «Το μεγάλο φαγοπότι της συμβουλοκρατίας υπό την αιγίδα Μητσοτάκη» – Απευθείας αναθέσεις καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ
- Τουρκικό ΥΠΕΞ κατά Δένδια: Τους «Τούρκους» της Κύπρου υπερασπίζεται η Τουρκία – Τι λέει για την Κάρπαθο
- Μπραντ Πιτ: Στη Χαλκίδα για τα γυρίσματα – Ακολουθεί το Δημαρχιακό Μέγαρο στην Αθήνα
- Η ανεργία στην ευρωζώνη πέφτει απροσδόκητα σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα
- Απότομη άνοδος των τιμών στα λιπάσματα – Κίνδυνος για ελλείψεις στα τρόφιμα αν συνεχιστεί ο πόλεμος στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442