Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιστοί στην παραδοσή τους... Ταλαιπωριακός-Βραδυπορειακός 3-1

Πιστοί στην παραδοσή τους… Ταλαιπωριακός-Βραδυπορειακός 3-1

Η παράδοση που θέλει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής, να συναντιούνται κάθε Μ. Παρασκευή στο γήπεδο του Κορυδαλλού, συνεχίσθηκε και φέτος, με τον Ταπαιπωριακό να επικρατρεί του Βραδυποριακού 3-1.

26

Η παράδοση που θέλει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής, να συναντιούνται κάθε Μ. Παρασκευή στο γήπεδο του Κορυδαλλού, συνεχίσθηκε και φέτος.

Σε ένα αγώνα θεσμό, που φέτος έγινε παρουσία και του πρώην ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων» Υβ Τριαντάφυλλου, οι «Ταλαίπωροι» της Προοδευτικής επικράτησαν 3-1 των «Βραδυπώρων» του Ολυμπιακού, σπάζοντας έτσι και την αρνητική παράδοση που τους ήθελε τα τέσσερα τελευταία χρόνια να φεύγουν πάντα ηττημένοι από το γήπεδο.

Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Νταβέλης, Τσεβρετζής και Σουβλέρης, ενώ για την ομάδα του Βραδυποριακού σκόραρε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος και αποθεώθηκε.

Για τον Βραδυποριακό αγωνίσθηκε και στα 90 λεπτά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, ενώ μεταξύ άλλων έπαιξαν και οι Κελεσίδης, Βαμβακούλας, Προτάσοφ, Μίχος, Ρωσίδης.

Τους «Ταλαίπωρους» ενίσχυσαν και οι Καλαμίτσης, Λιθόπουλος και Φώτης. Πριν από την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος, Γιάννη Βαραμέντη, ο οποίος έκανε καριέρα ως παίκτης και προπονητής στην Προοδευτική.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024