Αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκωνΣύντομα το νέο Δελτίο Τιμών
Αθήνα: Περίπου 100 σκευάσματα θα περιλαμβάνει το πρώτο Δελτίο Τιμών Φαρμάκων, που αναμένεται να εκδοθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης πιθανότατα έως το τέλος του μήνα. Στο νέο ΔΤ θα συγκαταλέγεται και το Glivec της Novartis, κατά της Χρόνιας Μυελογενούς Λευχαιμίας, για το οποίο είχε ζητηθεί τιμολόγηση κατ' εξαίρεση.
Αθήνα: Περίπου 100 σκευάσματα θα περιλαμβάνει το πρώτο Δελτίο Τιμών Φαρμάκων, που αναμένεται να εκδοθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης πιθανότατα έως το τέλος του μήνα. Στο νέο ΔΤ θα συγκαταλέγεται και το Glivec της Novartis, κατά της Χρόνιας Μυελογενούς Λευχαιμίας, για το οποίο είχε ζητηθεί τιμολόγηση κατ’ εξαίρεση.
Στο νέο Δελτίο θα υπάρχουν και φάρμακα στα οποία παρουσιάζονται ελλείψεις, κυρίως λόγω των παράλληλων εξαγωγών.
Oι τιμές τους, πάντως, θα είναι προσαυξημένες έως και 10%.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας