Έως τον Οκτώβριο του 2001 συνεχίζεται η επαναγορά ιδίων μετοχών από τον ΟΤΕ
Έως τις 30 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους πρόκειται να συνεχιστεί το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών σε ποσοστό μέχρι και 10% από τη διοίκηση του ΟΤΕ, όπως αναμένεται να αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού.
Έως τις 30 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους πρόκειται να συνεχιστεί το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών σε ποσοστό μέχρι και 10% από τη διοίκηση του ΟΤΕ, όπως αναμένεται να αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ είχε λάβει αρχικά την απόφαση για υιοθέτηση προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών στο τέλος Ιουνίου του 2000, κατά την προγραμματισμένη γενική συνέλευση των μετόχων του. Η απόφαση αυτή αφορούσε έως και 47.416.000 μετοχές, δηλαδή το 10% του συνόλου.
Αμέσως μετά τη γενική συνέλευση, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ είχε εγκρίνει την επαναγορά (έως τις 18 Ιανουαρίου 2001) 20.000.000 μετοχών· μέχρι σήμερα ο οργανισμός έχει προβεί στην επαναγορά 9.925.440 από αυτές.
Πρόσφατα, τα συναρμόδια υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Επικοινωνιών αποφάσισαν τη διάθεση περαιτέρω ποσοστού 15% του ΟΤΕ μέσω μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου και παραχώρησης μετοχών σε τραπεζικά ιδρύματα. Το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών που έχει υιοθετήσει ο ΟΤΕ, εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της νέας κυβερνητικής πολιτικής για τον οργανισμό.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.