Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαραβέγιας και Dub Pistols στο line-up του Matala Beach Festival

Μαραβέγιας και Dub Pistols στο line-up του Matala Beach Festival

...

Για έκτη συνεχή χρονιά τα Μάταλα ετοιμάζονται να υποδεχθούν ελληνικό και ξένο κοινό σε ένα μουσικοχορευτικό τριήμερο, τον Ιούνιο του 2016.

Το Matala Beach Festival επιστρέφει και φέτος στην παραλία όπου έζησαν τα «παιδιά των λουλουδιών» στις 17, 18 και 19/06, με συναυλίες, live πάρτι, happenings και ελεύθερη είσοδο για όλους.

Τo φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα και το Cave Stage θα υποδεχτεί τους:

Alone Together με τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως Jimi Hendrix, Ten Years After, Cream & ZZ Top, συνεπαίρνοντας το κοινό στην εποχή των ‘60s και ‘70s.

Soul Fire που με την εμφάνιση τους στην σκηνή το Ματάλων θα χαρίσουν στιγμές μοναδικές στους φίλους της reggae μουσικής, αφού πρόκειται για ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του είδους στη χώρα μας.

Billi Merziotis & After Hours, η αγάπη τους για την Blues και την Rock μουσική τους οδήγησε στη δημιουργία ενός μουσικό project τιμώντας αγαπημένους καλλιτέχνες που σημάδεψαν αυτά τα είδη της μουσικής. Το σχήμα θα ερμηνεύσει τραγούδια των Led Zeppelin, Jimi Hendrix και Stevie Ray Vaughan.

Koza Mostra: Ο Ηλίας Κόζας και η παρέα του σε ήχους ska, Balkan, rock, punk, indie αλλά και τραγούδια του μεσοπολέμου.

Φίλιππος Πλιάτσικας: με μουσικές από τη χρονιά του 1987, προσωπικές του επιτυχίες, κομμάτια από την πορεία των Πυξ Λαξ καθώς και τα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

Τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, Σάββατο 18 Ιουνίου, στο Cave Stage θα ανέβουν οι:

Crossroads: Με εμφανίσεις σε δημοφιλή Φεστιβάλ αλλά και συναυλίες σε ολόκληρη την Κρήτη, οι Crossroads έρχονται για 4η χρονιά στη σκηνή των Ματάλων με μουσικές από το κλασσικό rock των 60s και 70s και το hard rock και heavy metal των 90s.

Kulamacus The Band: Πέντε πολύ καλοί φίλοι και μουσικοί με θετική ενέργεια και όρεξη σε ρυθμούς swing, jazz και latin.

Sgt. Pepper΄s (Beatles Tribute Band): Η αγάπη πέντε μουσικών για το σπουδαιότερο συγκρότημα όλων των εποχών, τους Beatles, στάθηκε η αφορμή για την δημιουργία του συγκροτήματος. Σε μια προσπάθεια να καλύψουν το πολύπλευρο έργο των Beatles, παρουσιάζουν στιγμές από τα άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος ερμηνεύοντας αξέχαστες επιτυχίες όπως She Loves You, Twist and Shout, All You Need is Love, κ.α.

Onirama: Ένα από τα πιο δημοφιλή και ποπ συγκροτήματα στην χώρα μας. Οι Onirama θα ερμηνεύσουν κομμάτια από την προσωπική τους συλλογή ενώ παράλληλα θα ερμηνεύσουν και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Tonis Sfinos: Μέσα από ένα φαντασμαγορικό show γεμάτο τραγούδι και χορό, ο Tonis Sfinos θα είναι και φέτος στα Μάταλα για να εκτοξεύσει το κέφι στα ύψη. Μαζί του θα βρίσκονται οι Playmates, ηπαιχνιδιάρα Λόλα και η Μόνικα για να ερμηνεύσουν αξέχαστες επιτυχίες των 60s, 70s και 80s.

Την τελευταία ημέρα, Κυριακή 19 Ιουνίου, το φεστιβάλ ρίχνει αυλαία με τους:

Pulse: Ένα πενταμελές αγγλόφωνο alternative rock σχήμα έρχεται για να ξεσηκώσει τους φίλους της ροκ μουσικής μέσα από ένα ξέφρενο πάρτι στη παραλία των Ματάλων.

The Moka Band: Το μουσικό συγκρότημα The Moka Band συνδυάζει soul, funk ρυθμούς με αρκετά στοιχεία groove, δημιουργώντας έναν πρωτοποριακό ήχο μουσικής.

Shade & the Soul Gig: Soul, funk, reggae και disco διασκευές αποτελούν τις μουσικές τους μελωδίες από τραγούδια των 60’s έως και των 90’s που άφησαν εποχή.

Dub Pistols
: Ένα από τα κορυφαία punk & ska act συγκροτήματα, οι Dub Pistols, έρχονται απευθείας από Λονδίνο, την Κυριακή 19 Ιουνίου, τελευταία μέρα του φεστιβάλ. Η δεξιοτεχνία τους να αναμειγνύουν διαφορετικά είδη μουσικής όπως ska, reggae, dub, hip hop και rock’n’roll, τους οδήγησε σε σπουδαίες συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι Moby, Limp Bizkit, Ian Brown, Korn και Bono.

Maraveyas Ilegal
: Με αγαπημένα τραγούδια όπως το Δεν ζητάω πολλά, Φίλα με ακόμα, Λόλα και πολλές ακόμα γνωστές επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, ο Κωστής Μαραβέγιας καλεί το κοινό σε ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι το πρωί.

Square Stage

1η Ημέρα

20:30 – 22:15: Carl Axon & the Rocking Rebels
22:30 – 00:30: Εράν

2η Ημέρα

20:30 – 22:15: Αντώνης Βάμβουκας
22:30 – 00:30: Τρεις Λαλούν

3η Ημέρα

20:30 – 22:15: Μαρσύας
22:30 – 00:30: Μάνος Μαλαξιανάκης

Παράλληλες δραστηριότητες

Πολλές θα είναι και φέτος οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του τριήμερου προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στα εντυπωσιακά παιχνίδια αλλά και στα ποίκιλα εργαστήρια που θα βρίσκονται στην παραλία των Ματάλων. Εργαστήρι κατασκευής και εκμάθησης Ζογκλερικών, εργαστήρι διακοσμητικών κατασκευών από ανακυκλώσιμα, εργαστήρι μεταποίησης ενδυμάτων, μπαλονοκατασκευές και mini disco από την Frantic Freaks Productions θα βρίσκονται εκεί για τους φίλους της τέχνης, της δημιουργίας αλλά και της διασκέδασης ενώ παράλληλα παραδοσιακά παιχνίδια κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμο ξύλο, ομαδικά παιχνίδια καθώς και σπαζοκεφαλιές από την ΚΕΣΑΝ και την Kalumpa θα προσφέρουν μηνύματα συλλογικότητας, αρμονίας, αλληλεγγύης και αγάπης, βάζοντας τους συμμετέχοντες σε ένα κλίμα αλλιώτικο και πρωτόγνωρο παρόμοιο με εκείνο στο όποιο ζούσαν τα “παιδιά των λουλουδιών”.

Επίσης θα υπάρχουν εργαστήρια θεάτρου, ζωγραφικής, κατασκευής μουσικών οργάνων, κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά, εργαστήρι χορευτικών για παιδιά έως 5 ετών, και φυσικά face & body painting.

Καθημερινά θα υπάρχει μουσική από τον Kiss 9.61, free training & dancing time από το My Life Gym – Mires, τραμπολίνο πολλές ακόμη δραστηριότητες κ πολλές πολλές εκπλήξεις.

entertainment.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024