Με τις φήμες για τον γάμο τους να οργιάζουν τις τελευταίες εβδομάδες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τζένιφερ Λόπεζ να συναντά τον Μπεν Άφλεκ για πρώτη φορά μετά από καιρό.
Η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη στο γραφείο του Μπεν Άφλεκ στο Μπέβερλι Χιλς την Τετάρτη, με το λαμπερό ζευγάρι να κάνει την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση εδώ και εβδομάδες.
Ενώ το λαμπερό ζευγάρι δεν φωτογραφήθηκε δίπλα δίπλα, αλλά εθεάθησαν να μπαίνουν χωριστά στο κτίριο, σύμφωνα με το TMZ.
Ο 51χρονος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ εθεάθη να φτάνει στο γραφείο γύρω στις 10 το πρωί, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ τον ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα.
Δεν έχει γίνει γνωστό για ποιον λόγο βρέθηκαν εκεί, αλλά είναι γνωστό πως στο κτίριο έχει γραφείο για την εταιρεία παραγωγής του Artists Equity ο Μπεν Άφλεκ.
Ben Affleck and Jennifer Lopez Reunite at His Office Amid Marriage Struggles
Η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να έχει δύο επερχόμενες ταινίες σε παραγωγή της Artists Equity, μια εταιρεία που ίδρυσε ο Μπεν Άλφεκ με τον καλύτερό του φίλο Ματ Ντέιμον το 2022.
Η τελευταία φορά που είχε απαθανατιστεί η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ ήταν πριν από δύο περίπου εβδομάδες, όταν έφτασε στο ενοικιαζόμενο σπίτι του στο Brentwood μετά την τελετή αποφοίτησης του γιου του.
Ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να μένει μόνος του στο ενοίκιο, καθώς το ζευγάρι προσπαθεί να πουλήσει την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων.
Σε αυτό το διάστημα η Τζένιφερ Λόπεζ απαθανατίστηκε να κάνει σόλο διακοπές στην Ιταλία χωρίς τον Μπεν Άφλεκ.
Οι φήμες για επικείμενο διαζύγιό τους έχουν φουντώσει και οι δύο αστέρες φέρονται να διαφωνούν για τις διαφορετικές προσεγγίσεις τους αναφορικά με τη φήμη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας