Και μπορεί το γυαλί να έσπασε και να μην ξανακολλάει, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, αρκετά πρόσωπα από το στενό περιβάλλον τους θεωρούν ότι θα υπάρξει επανασύνδεση.
Η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους ζωής στο Ντουμπάι.
Τον Ιανουάριο του 2019 η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Ειρήνη – Αλεξάνδρα και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Μύκονο με θρησκευτικό γάμο ενώ πραγματοποίησε και τη βάφτιση της μικρής.
Το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει ότι η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας πλέον μπορεί να μην είναι σύντροφοι, όμως παραμένουν διαρκώς δίπλα στο παιδί τους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας