«Αυτή με έριξε από το μπαλκόνι» λέει ο σύντροφος της 32χρονης Ελληνολιβανέζας
Ο 39χρονος επιχειρηματίας στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς η πτώση του ανακόπηκε από δέντρα και νοσηλεύεται στο Ωνάσειο λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά, ενώ έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα
Ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε η 32χρονη που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στη Βούλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Ο 39χρονος επιχειρηματίας στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς η πτώση του ανακόπηκε από δέντρα και νοσηλεύεται στο Ωνάσειο λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά, ενώ έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα.
Σύμφωνα με την Espresso, ο 39χρονος έχει καταφέρει να μιλήσει στους αστυνομικούς, κατηγορώντας την 32χρονη φίλη του πως τον έσπρωξε από το μπαλκόνι.
Από την πλευρά της, η Ελληνολιβανέζα μεταφράστρια αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται πως απλώς τον είχε κλειδώσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ώσπου να ηρεμήσει, καθώς είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ τους.
Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της ήταν εκτός ελέγχου έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά και την απειλούσε. Όταν εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι βρήκε την ευκαιρία και του έκλεισε την μπαλκονόπορτα, εγκλωβίζοντάς τον έξω.
Η 32χρονη υποστηρίζει ότι πιθανότατα ο σύντροφός της ένιωσε το αδιέξοδο που δημιουργούνταν καθώς θα ερχόταν η ΕΛ.ΑΣ. και στην προσπάθεια του να γλιτώσει έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.
«Δεν ξέρω τι έγινε και βρέθηκε στο κενό. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό» φέρεται να κατέθεσε η 32χρονη φίλη του επιχειρηματία.
Η διερμηνέας απολογήθηκε την Τρίτη στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας