Πείτε «αντίο» στο λιπαρό δέρμα με δύο υλικά που ήδη έχετε
Η λύση βρίσκεται στην κουζίνα σας.
Τα σπυράκια είναι πιθανότατα το νούμερο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα με λιπαρό δέρμα.
Χρειάζεστε μόνο δύο υλικά, τα οποία ήδη έχετε στην κουζίνα σας, για να περιορίσετε το πρόβλημα αυτό.
Το λεμόνι περιέχει κιτρικό οξύ, το οποίο μπορεί να ρυθμίσει την έκκριση σμήγματος του λιπαρού δέρματος και να μειώσει τα σπυράκια αποτελεσματικά. Το κιτρικό οξύ βοηθάει επίσης στην καταπολέμηση της ακμής, σκοτώνοντας τα επιβλαβή βακτήρια, καθώς και στη μείωση των σημαδιών της ακμής.
Το μέλι έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λαμπερή.
Διαβάστε πώς μπορείτε να βοηθήσετε το δέρμα σας και να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά σπυράκια με φυσικό τρόπο.
-Ανακατέψτε σε ένα μπολάκι ένα κουτάλι της σούπας χυμό λεμονιού με την ίδια ποσότητα μελιού. Θα έχετε μια παχύρευστη πάστα.
-Απλώστε το μίγμα με βαμβάκι σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.
-Αφήστε το για 15-20 λεπτά.
-Ξεπλύνετε με κρύο νερό.
Θα παρατηρήσετε αμέσως ότι το πρόσωπό σας είναι πιο καθαρό και λαμπερό.
Κάνοντας αυτή τη θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα, θα περιορίσετε αισθητά τα σπυράκια.
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
- Καιρός: Εξαπλώνεται το κύμα ψύχους σε όλη τη χώρα – Χάρτες χιονόστρωσης και πολικές θερμοκρασίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)




































































![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442