Η ικανοποίηση του Μαρτίνεθ για το Final-4: «Τώρα, τι άλλο;»
Ο Πέδρο Μαρτίνεθ ανακηρύχθηκε προπονητής της χρονιάς, η Βαλένθια είναι η έπληξη της χρονιάς και ο Ισπανός τεχνικός αναρωτήθηκε... τι άλλο στόχο μπορεί να έχει η ομάδα του μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.
Η Βαλένθια είναι η τέταρτη ομάδα που προκρίθηκε στο Final Four της Euroleague, με τον Πέδρο Μαρτίνεθ να μιλά μετά για την πορεία των «νυχτερίδων» και να δηλώνει την απόλυτη ικανοποίησή του για όσα πέτυχε φέτος, παρά τις χαμηλές αρχικές προσδοκίες… όλων.
Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως στόχος αρχικά ήταν τα πλέι ιν, μετά ήταν τα πλέι οφ, μην θέλοντας ωστόσο να πει κάτι παραπάνω…
Η τοποθέτηση του Πέδρο Μαρτίνεθ:
«Ο πρώτος μας στόχος ήταν να παλέψουμε για τα πλέι ιν. Αργότερα, στοχεύσαμε τα πλέι οφ και στη συνέχεια στο Top4. Πριν από περίπου τρεις βδομάδες ο στόχος ήταν να πάμε στο Final Four. Τώρα; Τι άλλο;».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πήραν τη νίκη μέσα στο Ντιτρόιτ επί των Πίστονς στο Game 5 και χρειάζονται μία ακόμη για να περάσουν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του NBA.
Ο Εργκίν Αταμάν αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου του Βαλένθια - Παναθηναϊκός μετά από ερώτηση δημοσιογράφου – Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του Τούρκου τεχνικού.
Η Χάποελ Τελ Αβίβ αποκλείστηκε από το Final-4, ωστόσο ο πρόεδρός της Οφέρ Γιανάι είχε ακόμη πράγματα να πει μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια στο Game 5.