Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Πέρασε έστω και δύσκολα από την έδρα της Σάντερλαντ η Λίβερπουλ. Με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο 61′ οι «κόκκινοι» επικράτησαν με σκορ 1-0 για την 26η αγωνιστική της Premier League και παραμένουν σε τροχιά Champions League.
Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Άρνε Σλοτ έχει πλέον 42 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στην 6η θέση, στο -2 από τη Τσέλσι και στο -3 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το πρώτο είχε λιγοστές φάσεις στις δύο εστίες, με τις ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα δίχως να υπάρχει σκορ. στο 60’ ο Ρεϊνίλντο πρόλαβε τον Σαλάχ, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σαλάχ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φαν Ντάικ με κεφαλιά έκανε το 0-1. Σκορ το οποίο ήταν και το τελικό, με τη Λίβερπουλ να φεύγει με τη σημαντική νίκη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.