Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Λεβερκούζεν στα play offs του Champions League, με στόχο την πρόκριση στους «16» και ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Κάσπερ Χιούλμαντ, μίλησε για τη σύγκρουση με τους νταμπλούχους Ελλάδας, αλλά και για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Ο προπονητής των «ασπιρινών» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας του με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη Bundesliga, αναφέρθηκε και στους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια συμπαγής ομάδα με έμπειρο προπονητή, ενώ σχολίασε και την «καυτή» ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης».
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Κάσπερ Χιούλμαντ
«Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό εαυτό μας για να πάρουμε την πρόκριση στους «16». Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, αυτός είναι ο στόχος μας.
Ο Ολυμπιακός είναι μια συμπαγής ομάδα, με ξεκάθαρες ιδέες και πολύ έμπειρο προπονητή. Οι οπαδοί στο γήπεδο τους, δημιουργούν εξαιρετική ατμφόσφαιρα, που τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση», τόνισε ο Χιούλμαντ.
Μετά την ήττα από τους «ερυθρόλευκους», η Λεβερκούζεν μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. «Είναι πάντα δύσκολο εναντίον της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, ειδικά στη Φρανκφούρτη. Οι δύο πρόσφατες νίκες μας έκαναν πολύ καλό. ήταν πολύ σημαντικές. Τώρα μας περιμένει ένας άλλος σημαντικός αγώνας. Πηγαίνουμε εκεί για να βασιστούμε στις καλές μας εμφανίσεις και να φέρουμε μια νίκη πίσω στη Λεβερκούζεν», ανέφερε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι με την Άιντραχτ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.
Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε με την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του Ταϊρίκ Τζόουνς, με την ποινή των τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο να μην ισχύουν πλέον.