«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο… κόλπο για Καμπόκλο – Ποια ομάδα είναι φαβορί για να τον αποκτήσει» (pic)
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ κοιτούν την περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο, με τον Βραζιλιάνο να «ζυγίζει» τις επιλογές του.
Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Χάποελ Τελ Αβίβ είναι ο Μπρούνο Καμπόκλο, αφού πλέον δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ιτούδη και ήδη φαίνεται να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Βραζιλιάνος ψηλός έχει προξενήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τον Ματέο Αντρεάνι να αναφέρει πως τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ παρακολουθούν την περίπτωσή του.
Ωστόσο, ο Ιταλός δημοσιογράφος επισημαίνει ότι η προτεραιότητά του μπορεί να είναι η παραμονή του στη Euroleague, όμως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία θέλει να αντικαταστήσει τον Τόνι Τζεκίρι που θα συνεχίσει στην Παρτίζαν.
Δείτε την ανάρτηση για τον Καμπόκλο
Bruno Caboclo – Hapoel Tel Aviv, is over.
AEK Athens, PAOK have expressed interest on him.
Caboclo prefers to play in the EuroLeague but at the moment the front-runner to sign him is the CSKA Moscow.
CSKA is on the market to replace Jekiri.?@ymacgfx https://t.co/dt8LCURIPI https://t.co/muNWRTYMsG pic.twitter.com/1dxQLIck5c
— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) January 5, 2026
Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ψηλού μετά την αποχώρηση του Κρις Σίλβα, ενώ ο ΠΑΟΚ που έχει ήδη ενισχυθεί αρκετά μετά την έλευση Μυστακίδη, δεν θα ήταν απίθανο να κινηθεί για τον Βραζιλιάνο. Τέλος, σημειώνεται πως ο Καμπόκλο δεν έχει αγωνιστεί φέτος στη Euroleague οπότε οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να τον κάνει δικό της και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο.
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας στο World Cup, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο (vid)
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442