Το χιουμοριστικό challenge των Μουζακίτη και Μπότη: Ο εξυπνότερος, ο ομορφότερος και ο πιο… υπναράς
Ξεκαρδιστικό challenge ανάμεσα σε Μουζακίτη και Μπότη ανέβασε ο Ολυμπιακός στα social media με τους δύο καλούς φίλους να απαντούν σε ερωτήσεις «Εσύ ή Εγώ».
Χρήστος Μουζακίτης και Νίκος Μπότης επιδόθηκαν σε challenge «Εσύ ή Εγώ» και μπορεί να είναι μέρες Χριστουγέννων όμως οι δυο αθλητές του Ολυμπιακούδεν… χαρίστηκαν ο ένας στον άλλον!
Φυσικά και κάνουμε χιούμορ, όπως έκαναν μπόλικο ο 19χρονος μέσος και ο 21χρονος τερματοφύλακας βγάζοντας μπόλικο γέλιο με τις αυθόρμητες απαντήσεις τους, προκαλώντας ο ένας τον άλλον.
Οι δύο ερυθρόλευκοι απάντησαν σε ερωτήσεις του στυλ «ποιος είναι πιο έξυπνος», «ποιος είναι πιο όμορφος», «ποιος είναι ο πιο καλοντυμένος» μέχρι και ποιος… κοιμάται περισσότερο.
Δείτε παρακάτω το βίντεο που «ανέβασε» ο Ολυμπιακός
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.