Γουίντχορστ: «Είμαι σκεπτικός για το αν έχει επιτυχία το NBA Europe, θα ήθελα να γίνει σε συνεργασία με τη Euroleague» (vid)
Ο γνωστός αναλυτής, Μπράιαν Γουίντχορστ, αναφέρθηκε στο ΝΒΑ Europe τονίζοντας πως είναι σκεπτικός για το αν θα έχει επιτυχία.
Το ΝΒΑ έβγαλε σχετική ανακοίνωση όπου γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τη FIBA για το πρότζεκτ του NBA Europe.
Ο γνωστός αναλυτής του ESPN, Μπράιαν Γουίντχορστ, μίλησε στην εκπομπή «Fullcourt Passport» όπου αναφέρθηκε στους προβληματισμούς του επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε και τη συνεργασία της Euroleague σε όλο αυτό το εγχείρημα.
Brian Windhorst tells @BokiNachbar + @RicBucher why the NBA’s model may not translate to Europe:
“European fans don’t go for entertainment — they go because their father’s father rooted for the team.”
Why NBA vs EuroLeague could be a clash, not a partnership. Full show? pic.twitter.com/iMPi12ldPl— FullcourtPassport (@FcourtPassport) December 24, 2025
Η τοποθέτηση του Μπράιαν Γουίντχορστ για το ΝΒΑ Europe:
«Και πιστεύω στην ικανότητα του NBA να δημιουργεί ένα εξαιρετικό προϊόν. Αλλά δεν είμαι σίγουρος για τη στάση των Ευρωπαίων κι αν είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν πολλά χρήματα. Αν ζεις στη Ρώμη, θα πληρώσεις την premium εκδοχή στο Zone ή στο Netflix για να δεις τον αγώνα Μάντσεστερ-Παρίσι; Και αυτό είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο έχει οικοδομηθεί το NBA. Το NBA βασίζεται στη συνολική δύναμη του πρωταθλήματος.
Μπορεί να κάνω λάθος. Και προφανώς το NBA έχει πετύχει πολλά, αλλά είμαι σκεπτικός ως προς το αν θα συμβεί αυτό (σσ. στην Ευρώπη). Θα ήθελα επίσης η νέα λίγκα να γίνει σε συνεργασία με την EuroLeague. Φαίνεται, όμως ότι έρχεται σε αντίθεση με την Euroleague».
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Σκουμπάκης: «’Ηταν ένας τρελός τελικός και λατρεύω την ομάδα μας» (vid)
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας στο World Cup, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442