Ελένη Βουλγαράκη: Χριστούγεννα με τον Φώτη Ιωαννίδη στη Λισαβόνα
H Ελένη Βουλγαράκη αυτή τη σεζόν απέχει από την τηλεόραση. Πώς σχολιάζει την κόντρα ανάμεσα σε Σίσσυ Χρηστίδου και Γιώργο Λιάγκα.
Η Ελένη Βουλγαράκη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο «Weekend Live» μίλησε για τη φετινή αποχή της από την τηλεόραση, αλλά και τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ζει πλέον στην Πορτογαλία.
Ελένη Βουλγαράκη: «Μου λείπει η δουλειά»
«Καλά τα βλέπω τα πράγματα φέτος, περίεργα απ’ έξω, διαφορετικά. Δεν θέλω να πω πολλά γι΄αυτό.
Νιώθω σαν αυτό το trend στο Tik Tok που λέει: “Είμαι κάπου και κάνω κάτι αλλά δεν θέλω να πω πού για να μη με ματιάσετε”. Μου αρέσει η δουλειά στην τηλεόραση, τα βλέπω όλα σαν προκλήσεις, σαν εμπειρίες, μακάρι να έρθουν πράγματα και είναι καλοδεχούμενα.
Μου λείπει η δουλειά. Νιώθω ότι κάτι δεν γίνεται σωστά επειδή δεν έχω την καθημερινότητα που είχα. Θα το βρούμε όλα μέσα στη ζωή είναι», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη.

Πώς σχολιάζει την κόντρα Λιάγκα – Χρηστίδου
«Είναι σημαντικό ότι η «κόντρα» είναι τηλεοπτική και όχι στη ζωή, αν είναι κόντρα… Σε αυτό θα απαντήσουν οι ίδιοι, πάντως έχει ένα ενδιαφέρον.
Καταλαβαίνω ότι η Σίσσυ παίζει στην εκπομπή όσα γίνονται μέσα στην εβδομάδα, σχολιάζει και τον Γιώργο Λιάγκα και εκείνος μετά απαντά από την εκπομπή και γίνεται αυτή η αλυσίδα. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό», ανέφερε η Ελένη Βουλγαράκη.
Χριστούγεννα με τον αγαπημένο της στην Πορτογαλία
«Θα πάω Πορτογαλία, θα κάνω Χριστούγεννα εκτός φέτος. Δεν είναι ωραία η σχέση από απόσταση», υπογράμμισε.
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout
- Πολυνομοσχέδιο: Μέτρα για στεγαστικό και νοικοκυριά, αναδρομικές αυξήσεις σε συντάξεις
- Πανελλαδικές ΕΠΑΛ: Συνέχεια με μαθήματα ειδικότητας σήμερα
- Τα superfoods του καλοκαιριού
- Οδήγηση: Χτυπάει «κόκκινο» η επιθετική συμπεριφορά στους δρόμους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442