Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Λιμενικοί στο Ηράκλειο Κρήτης προσέγγισαν έναν 32χρονο, ο οποίος περπατούσε το πρωί της Πέμπτης στο λιμενοβραχίονα γυμνός και χαμένος.
Πολίτες ενημέρωσαν τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει.
Μάλιστα, σύμφωνα με το patris.gr, την ώρα που το Λιμεναρχείο Ηρακλείου ενημερωνόταν για την παρουσία του άγνωστου γυμνού άνδρα, συγγενικά του πρόσωπα είχαν αναχωρήσει από το σπίτι τους με κατεύθυνση το αστυνομικό μέγαρο για να δηλώσουν την εξαφάνιση.
Οι λιμενικοί που τον προσέγγισαν προσπάθησαν να τον πείσουν να κατέβει από το σημείο όπου βρισκόταν, όμως, δεν συνεργαζόταν.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε να τηλεφωνήσει σε συγγενικό του πρόσωπο και τότε κατάφεραν τα στελέχη του Λ.Σ να τον πλησιάσουν και να τον απομακρύνουν με ασφάλεια από το σημείο όπου βρισκόταν.
Με ένα σεντόνι κάλυψαν το σώμα του και με ασθενοφόρο ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι και πριν λίγα χρόνια συγγενικά του πρόσωπα είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του στις Αρχές.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου