Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται σε λίγη ώρα με τον Ηρακλή στο Telekom Center Athens για την 11η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Ρισόν Χολμς να επιστρέφει για τους Πράσινους, καθώς συμπεριλήφθηκε στη δωδεκάδα.
Από την άλλη, εκτός εξάδας ξένων έμειναν οι Κέντρικ Ναν και Ομέρ Γιούρτσεβεν. Εκτός και ο Κώστας Σλούκας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χολμς κάνει comeback στο παρκέ, έχοντας παραμείνει στα πιτς από τις 28 Οκτωβρίου. Ο σέντερ του Τριφυλλιού είχε υποστεί στο δεξί γόνατο ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στον αγώνα με τη Μακάμπι και έκτοτε είχε παραμείνει εκτός δράσης.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.