Θεσσαλονίκη: Το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο από ψηλά – Δείτε φωτογραφίες
Το μεγάλο αγροτικό μπλόκο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από ψηλά.
Εντυπωσιακές σκηνές καταγράφονται στη Θεσσαλονίκη, καθώς αγρότες με τρακτέρ και άλλα οχήματα κατευθύνονται από διαφορετικά σημεία της πόλης προς το λιμάνι, στο πλαίσιο του σημερινού συλλαλητηρίου.
Περίπου στις 11:00, αγρότες με τα τρακτέρ τους ξεκίνησαν από τις δύο άκρες της πόλης, τα Πράσινα Φανάρια στα ανατολικά και τα Μάλγαρα στα δυτικά, με κατεύθυνση το κέντρο της Θεσσαλονίκης και το λιμάνι, όπου έφτασαν περίπου στις 11:30, καταλύοντας μπροστά στην κεντρική είσοδο του λιμανιού.
Συγκεκριμένα, δεκάδες τρακτέρ από το μπλόκο των Μαλγάρων, περίπου 20 από τη Χαλκηδόνα και από άλλα μέρη της Βορείου Ελλάδος, καθώς και τουλάχιστον 15 από τα Πράσινα Φανάρια έφτασαν στον λιμένα μέσω της 26ης Οκτωβρίου, της Κουντουριώτου, της Τσιμισκή και της Σαλαμίνος, κατά περίπτωση. Την ίδια στιγμή, άλλοι αγρότες από διάφορα μπλόκα της Μακεδονίας (Χαλκιδική, Σέρρες, Δερβένι, Χαλκηδόνα, Φλώρινα, Κοζάνη κ.α.) κατέφτασαν με ίδια μέσα, ακόμη και με ΚΤΕΛ, προς το σημείο συνάντησης, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αυτήν την ώρα έξω από την κεντρική πύλη του ΟΛΘ έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 100 τρακτέρ και αγροτικά οχήματα και περισσότεροι από 1.000 αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι και άλλοι παραγωγοί.
Αν και η πύλη για τον επιβατικό σταθμό «Μακεδονία» έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας και του λιμενικού, η κίνηση των εμπορευμάτων πραγματοποιείται κανονικά από τις πύλες 15 και 16 του λιμανιού.
Δείτε φωτογραφίες:

- Chris Smalls: «Έλεγα ότι έπρεπε να κάνουμε τον συνδικαλισμό να φαίνεται — και να είναι — κουλ»
- «Κατά Φαντασίαν Ασθενής»: Ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία
- Εργασία: Οι κλάδοι με τη μεγαλύτερη εργασιακή ικανοποίηση – Οι κορυφαίες θέσεις
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των κατηγορουμένων
- Λούβρο: «Ο εγκέφαλος της ληστείας πίστευε ότι μπορούσαμε να κλέψουμε περισσότερα», λένε οι δύο ύποπτοι
- Στο κόκκινο η ένταση με εκατέρωθεν επιθέσεις ΗΠΑ και Ιράν – «Τα Στενά του Ορμούζ, όχι τα πυρηνικά το μεγάλο αγκάθι»
- Όταν η yoga και η φύση γίνονται ένα
- Οι περιοχές με τα πιο ακριβά ενοίκια στην Αττική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442