Στο 63ο λεπτό ο Χρήστος Τζόλης έκανε το 3-0 για την Ελλάδα κόντρα στη Σκωτία και ποιος θα φανταζόταν ότι μόλις επτά λεπτά οι σκωτσέζοι θα είχαν μειώσει σε 3-2 απέναντι στη Γαλανόλευκη, στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Αρχικά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 65′ όταν μετά από γύρισμα του ΜακΓκιν και ο Ντόουκ με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το δεύτερο γκολ των αντιπάλων μας ήρθε στο 70′ από ωραία κεφαλιά του Κρίστι ύστερα από άψογη σέντρα του Ρόμπερτσον.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταώροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Την επιστροφή του στις νίκες και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (11/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.