Δεν ήταν δικό μου λάθος: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ για τη διάσημη χαίτη του τη δεκαετία του ’80
Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του Χόλιγουντ, που φημίζεται για τα γκρίζα του μαλλιά. Ωστόσο, στο ξεκίνημα της καριέρας του, το κούρεμα του Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν πολύ διαφορετικό.
Οι περισσότεροι από εμάς τον γνώρισαν μέσα από τη σειρά ER τη δεκαετία του ’90, όταν υποδυόταν τον δρ. Νταγκ Ρος. Γοητευτικός, πάντα καλοντυμένος, με κοντό μαλλί – με τις πρώτες γκρίζες τρίχες να κάνουν την εμφάνισή τους στους κροτάφους. Άλλωστε αυτό ήταν το σήριαλ που άνοιξε στον Τζορτζ Κλούνεϊ τις πύλες του Χόλιγουντ και στην πορεία έγινε ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της μεγάλης οθόνης.
Ωστόσο πριν τις συνεχόμενες κινηματογραφικές επιτυχίες, πριν καν το ER, ο 64χρονος ηθοποιός είχε κάνει αίσθηση στη σειρά The Facts of Life – και η εμφάνισή του δεν θύμιζε σε τίποτα τον γοητευτικό άνδρα που ξέρουμε όλοι. Για την ακρίβεια ήταν ο ορισμός του eighties, καθώς όλοι έχουμε δει τη διάσημη χαίτη του.
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου ο Τζορτζ Κλούνεϊ εμφανίστηκε για την προώθηση της νέας του ταινίας Jay Kelly. Ο γνωστός παρουσιαστής του έδειξε κάποιες φωτογραφίες του από εκείνα τα χρόνια και ο ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τα γέλια του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Κοίτα αυτό το μαλλί. Κοίτα αυτή τη χαίτη» είπε ο Κλούνεϊ, συμπληρώνοντας «αν παρατηρήσεις το κούρεμά μου είναι ίδιο με αυτό της Νάνσυ Μακκιόν» μιλώντας για τη συμπρωταγωνίστριά του στο The Facts of Life.
Ο Κίμελ συμφώνησε, τόνισε ότι «εκείνη η εποχή μοιάζει σαν να υπήρχε μόνο ένα κομμωτήριο όπου πήγαιναν όλοι εκεί» και μετά θέλησε να μάθει ποιανού ιδέα ήταν η χαίτη.
«Δεν ξέρω. Δεν ήταν δικό μου λάθος. Οι γονείς μου δεν με πήγαιναν συχνά στον μπαρμπέρη τη δεκαετία του ’80» θα απαντήσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, που όσο κι αν γελάει σίγουρα θέλει να ξεχάσει εκείνη την εποχή.
- Αλλάζουν τα δικαιώματα για εργασίες σε ακίνητα
- Γιατί ο νέος οδικός χάρτης της ΕΕ για τα social media είναι πιο αυστηρός από ό,τι φαίνεται; – Πού αποσκοπεί;
- Τζόαν Ντίντιον: Οι επιστολές και οι οικογενειακές πληγές που αποκαλύπτει το προσωπικό της αρχείο
- Scrolling, αυτή η μάστιγα: Τέσσερις τρόποι να το περιορίσουμε
- Marfin: Η 46χρονη στο «στόχαστρο» και άλλης δικογραφίας
- Η Άνια Τέιλορ-Τζόι ήταν παιδί του Χάρι Πότερ: Δεν έχει διαβάσει ποτέ τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
- Επέλαση Φάρατζ – Γιατί τα όπλα του βρετανικού κατεστημένου είναι ανίσχυρα απέναντί του
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Αναμένοντας μια απόφαση που θα κρίνει το κύρος της ελληνικής Δικαιοσύνης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442