Μπροστά σε ένα απροσδόκητο θέαμα ήρθαν πριν από λίγα 24ωρα μαθητές και δάσκαλοι στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών όταν διαπίστωσαν ότι έλειπαν οι βρύσες από εκεί που πίνουν νερό τα παιδιά.
Συνολικά είχαν κάνει φτερά 6 βρύσες οι οποίες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχαν τοποθετηθεί μερικές ημέρες νωρίτερα στο σχολείο του Μενιδίου.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με χρήματα των οποίων είχαν τοποθετηθεί οι βρύσες.
Συνέχεια για τις πανελλαδικές σήμερα με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στην Άλγεβρα - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις
Πρόκειται για το δεύτερο -και τελευταίο- μάθημα Γενικής Παιδείας που δίνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές, καθώς από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουνίου έως και τις 16 Ιουνίου 2025, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας