Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις μετά την ήττα των Πειραιωτών και τόνισε ότι είναι πρόβλημα που οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν 90 πόντους σε ματς εντός έδρας.
Παράλληλα, ο Μπαρτζώκας υπογράμμισε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιώσει την άμυνα στα κρίσιμα σημεία αλλά και το σουτ στο τρίποντο.
Αναλυτικά, όσα είπε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά σε όλο το ματς. Δεχθήκαμε 90 πόντους στην έδρα μας και αυτό είναι πρόβλημα. Πρέπει στα κρίσιμα σημεία να παίζουμε καλύτερη άμυνα και να σουτάρουμε καλύτερα από το τρίποντο».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.