Ένταση στο ΣΕΦ με Σπανούλη, Μπαρτζώκα και Ντόρσεϊ
Ανέβηκε το... θερμότερο ανάμεσα στον Ντόρσεϊ και τον Στράζελ… και η «ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα» εξαπλώθηκε και στους προπονητές Γιώργο Μπαρτζώκα και Βασίλη Σπανούλη
Χαμός προκλήθηκε στο ΣΕΦ λίγο πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου, υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Ντόρσεϊ και τον Στράζελ, καθώς ο γκαρντ των ερυθρόλευκων χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ.
Ωστόσο, η ένταση μεταφέρθηκε και στους πάγκους, καθώς ο Σπανούλης τα είπε με τον Ντόρσει και εκεί… ήρθε η αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είπε στον Σπανούλη να μην μιλάει στους παίκτες του Ολυμπιακού και ο kill bill του είπε σε έντονο ύφος να καθίσει στον πάγκο του.
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
- Γαλλία – Μαρόκο: Οι ενδεκάδες του πρώτου προημιτελικού του Μουντιάλ (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442