Διαιτητές Κυπέλλου: Με VAR οι τρεις από τους εννέα αγώνες
Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Betsson. Ο Τσακαλίδης θα σφυρίξει Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, ο Ζαμπαλάς Ολυμπιακός-Βόλος (χωρίς VAR) και ο Πολυχρόνης ΠΑΟΚ-Λάρισα
Πριν διεξαχθεί η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League ο Λανουά ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Betsson, όπου με VAR θα διεξαχθούν τρεις αγώνες που είναι οι Ηλιούπολη-ΑΕΚ, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λάρισα. Αντίθετα, χωρίς VAR θα γίνουν οι υπόλοιποι έξι αγώνες, μεταξύ αυτών και το ματς Ολυμπιακός-Βόλος.
Οσον αφορά στους διαιτητές ο Τσακαλίδης (σ.σ. φωτογραφία) θα σφυρίξει Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, ο Ζαμπαλάς Ολυμπιακός-Βόλος και ο Πολυχρόνης ΠΑΟΚ-Λάρισα
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου για το πρώτο ημιτελικό του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε τους Γκριγκόνις και Τολιόπουλο στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, αφήνοντας εκτός τον Καλαϊτζάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.