Στη φυλακή ο 43χρονος που τραυμάτισε με πιρούνι τη σύντροφό του
Ο κατηγορούμενος δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις που του έθεσαν ανακρίτρια και εισαγγελέας για την επίθεση με πιρούνι.
Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 43χρονος άνδρας από την Γεωργία, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε με πιρούνι και τραυμάτισε σοβαρά την έγκυο σύντροφό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις που του έθεσαν ανακρίτρια και εισαγγελέας πριν αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση.
Από την υπεράσπιση ζητήθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς όπως ειπώθηκε ο κατηγορούμενος κατά το παρελθόν έχει ακουσίως νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ενώ φέρεται να μην είναι σε θέση να μιλήσει. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Κι άλλες συλλήψεις στο παρελθόν
Η γυναίκα καρφώθηκε πάνω από 110 φορές ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο με κίνδυνο να χάσει την όρασή της από το ένα μάτι.
Ο 43χρονος έχει στο ενεργητικό του 12 συλλήψεις, όμως σύμφωνα με την αστυνομία τον Νοέμβριο του 2022, μετά από κάποια σύλληψή του φυλασσόταν στην Αμυγδαλέζα, είχε κινήσει τις διαδικασίες για άσυλο.
Έπειτα, στην 1η Ιανουαρίου του 2023 η υπόθεση μπήκε στο αρχείο από την υπηρεσία Ασύλου καθώς ο ίδιος δεν προχώρησε την διαδικασία.
Έτσι ο άνδρας δεν είχε λάβει ποτέ άσυλο και παρέμενε στη χώρα παράνομα.
«Ήθελε να της αφαιρέσει τη ζωή»
«Η κοπέλα έφτασε στο νοσοκομείο σε κατάσταση που δεν περιγράφεται. Οι συνάδελφοι που ήταν βάρδια έμειναν άφωνοι. Ήταν μία κοπέλα που ήταν γεμάτη αίμα, έβγαζε από παντού, από όλο το πρόσωπο, από τα μάτια, από τα αυτιά αίματα, δεν περιγράφεται αυτή η εικόνα», λέει στο MEGA ο Γιάννης Πλαγιαννάκος, γενικός γραμματέας σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου «Αττικόν».
«Από τα χτυπήματα και από το μίσος που την χτύπαγε, φαίνεται ότι ήθελε να της αφαιρέσει τη ζωή».
Όπως λέει ο ίδιος: «Το έμβρυο ευτυχώς δεν έχει κανένα πρόβλημα, η εγκυμοσύνη πάει καλά. Το πρόβλημα είναι στα μάτια, κάνανε χειρουργείο 2,5 ώρες. Μάλλον τις επόμενες ημέρες θα ξαναμπεί χειρουργείο, μακάρι να γλιτώσει την όρασή της. Είναι χάλια η ψυχολογία της».
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442