Τραγική κατάληξη είχε η παράσυρση ενός τετράχρονου παιδιού από ΙΧ αυτοκίνητο στην Κίσσαμο Χανίων το απόγευμα της Πέμπτης.
Το άτυχο παιδάκι παρασύρθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες από το όχημα και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, όμως κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Οι γιατροί ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν αρκετά σοβαρή καθώς έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όμως έκαναν τα πάντα για το κρατήσουν στη ζωή.
Δυστυχώς, λίγες ώρες αργότερα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, το παιδάκι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.