in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ποδόσφαιρο > Ποιοι σφυρίζουν στην 3η αγωνιστική της Super League: Ο Ζαμπαλάς στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Παπαπέτρου στο Λεβαδειακός – ΑΕΚ
Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από την ΚΕΔ οι διαιτητές που ορίστηκαν στα ματς της τρίτης αγωνιστικής της Super League. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό θα διευθύνει ο Ζαμπαλάς, με βοηθούς τους Νικολακάκη και Κόλλια, τέταρτος θα είναι ο Γιαννούκας, και στο VAR οι Βεργέτης και Παπαδόπουλος.
Στο Κηφισιά-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Κατοίκος (βοηθοί: Τσολακίδης, Παγουρτζής, τέταρτος ο Ματσούκας, VAR: Φωτιάς, Αντωνίου) και στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ ο Παπαπέτρου (βοηθοί: Πετρόπουλος, Απτόσογλου, τέταρτος ο Ανδρικόπουλος, VAR: Κουμπαράκης, Ανδριανός),
Τέλος, στο ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ διαιτητής θα είναι ο Ευαγγέλου (βοηθοί: Μπουξμπάουμ, Οικονόμου, τέταρτος ο Δρακίδης, VAR: Πουλικίδης, Γιουματζίδης).
Οι διαιτητές των αγώνων της τρίτης αγωνιστικής της Super League
Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες στο παιχνίδι των Σάουθ Αλαμπάμα με την ομάδα της Κόσταλ Καρολάινα γυναικών στην Πενσακόλα της Φλόριντα, με αποκορύφωμα ότι μια διαιτητής έχασε τις αισθήσεις της
LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας για την 29η αγωνιστική της Premier League.