in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ποδόσφαιρο > Ποιοι σφυρίζουν στην 3η αγωνιστική της Super League: Ο Ζαμπαλάς στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Παπαπέτρου στο Λεβαδειακός – ΑΕΚ
Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από την ΚΕΔ οι διαιτητές που ορίστηκαν στα ματς της τρίτης αγωνιστικής της Super League. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό θα διευθύνει ο Ζαμπαλάς, με βοηθούς τους Νικολακάκη και Κόλλια, τέταρτος θα είναι ο Γιαννούκας, και στο VAR οι Βεργέτης και Παπαδόπουλος.
Στο Κηφισιά-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Κατοίκος (βοηθοί: Τσολακίδης, Παγουρτζής, τέταρτος ο Ματσούκας, VAR: Φωτιάς, Αντωνίου) και στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ ο Παπαπέτρου (βοηθοί: Πετρόπουλος, Απτόσογλου, τέταρτος ο Ανδρικόπουλος, VAR: Κουμπαράκης, Ανδριανός),
Τέλος, στο ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ διαιτητής θα είναι ο Ευαγγέλου (βοηθοί: Μπουξμπάουμ, Οικονόμου, τέταρτος ο Δρακίδης, VAR: Πουλικίδης, Γιουματζίδης).
Οι διαιτητές των αγώνων της τρίτης αγωνιστικής της Super League
O ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 65-80 στο τέλος της τρίτης περιόδου, όπως το Μαρούσι επέστρεψε στο ματς με τον τρομερό Κινγκ, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε τελικά με 97-87 στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν σε αναβολή τoυ αγώνα Βαλένθια – Σαραγόσα, με τις «νυχτερίδες» να έρχονται ξεκούραστες στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό.