Οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προπονήθηκαν σήμερα (13/8) επί ιταλικού εδάφους και πλέον είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού με τους «παρτενοπέι». Ο Μεντιλίμπαρ δοκίμασε σχήματα και συνδυασμούς, δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα κυκλοφορίας της μπάλας και στην αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.
Στόχος των νταμπλούχων Ελλάδας είναι να συνεχίσουν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας, καθώς στα επτά πρώτα παιχνίδια έχουν παρουσιάσει άριστη αγωνιστική εικόνα, ενώ το ρεκόρ τους έχει ανέλθει σε έξι νίκες και μία ισοπαλία, με τους Πειραιώτες να μην έχουν ηττηθεί σε καμία αναμέτρηση.
Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση του Ολυμπιακού:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.