Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ανάρτηση με φωτογραφία από το ΣΕΦ υπογραμμίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για την νέα σεζόν μέσα από το σπίτι τους, καθώς το στάδιο πλέον έχει παραχωρηθεί στους Πειραιώτες.
Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο κι επίσημα από την 1η Αυγούστου ανήκει στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ για 49 χρόνια.
Στο +4 από τον 13ο Πανσερραϊκό και στο +5 από την 14η ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη νίκη του κόντρα στα «λιοντάρια» – Αποτελέσματα, βαθμολογία και οι τελευταίες δύο αγωνιστικές των πλέι άουτ της Super League.
Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 τον Πανσερραϊκό για την 8η αγωνιστική των play-out και πλέον βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη με δύο ματς να απομένουν.