Σύμβαση με το υπουργείο Τουρισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό υπέγραψε η Μπαρτσελόνα η οποία θα διαφημίζει τη χώρα και σε ένα μότο θα τη χαρακτηρίζει «η καρδιά της Αφρικής». Το συγκεκριμένο λογότυπο, σύμφωνα με την είδηση που μετέδωσε το Reuters θα προβάλλεται στο πίσω μέρος στις φανέλες προπόνησης των παικτών αλλά και όταν κάνουν προθέρμανση, πριν από τους αγώνες. Η συμφωνία, για τα ίδια ακριβώς πράγματα, περιλαμβάνει και τη γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα.
Διαφήμιση για τουρισμό στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό θα προβάλλεται και στο περιοδικό της Μπαρτσελόνα. Όπως και σε κάποια αναμνηστικά, μαζί με το λογότυπο των «μπλαουγκράνα» αλλά και σε άλλες διαφημίσεις του συλλόγου.
Η συμφωνία είναι τετραετής και η Μπαρτσελόνα δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει υπογράψει με τη ΛΔ του Κονγκό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα θα εισπράττει 11 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
Πριν από την Μπαρτσελόνα είχαν συμφωνήσει η Μονακό και η Μίλαν. Για την ομάδα του πριγκιπάτου διέρρευσε ότι ανέρχεται στο ύψους 1,6 εκατ. ευρώ τον χρόνο και για τη Μίλαν 14 εκατ. για το ίδιο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με το Reuters η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με το υπουργείο Τουρισμού της ΛΔ του Κονγκό υπεγράφη στις 29 Ιουνίου. Γίνεται αντιληπτό ότι και η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί μέλος της παγκόσμιας καμπάνιας της αφρικανικής χώρας για να προσελκύσει τουρίστες.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.