Στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού συνεχίζει την καριέρα του ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 34χρονου εξτρέμ το απόγευμα της Τετάρτης, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.
Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι μετακινείται ως ελεύθερος, μετά την θητεία του στο τουρκικό πρωτάθλημα και την Σίβασπορ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, όταν κατέγραψε 28 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ. Στη χώρα μας βεβαίως, ο Γκάρι έγινε γνωστός από το πέρασμά του από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
Ο Απόλλωνας μάλιστα ανακοίνωσε τον παίκτη με μια σειρά από post στα social media και φυσικά τη σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2027.
Ο Ροντρίγκες γεννήθηκε στην Ολλανδία στις 27 Νοεμβρίου 1990, αγωνίζεται στη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού με συμμετοχές σε πρωταθλήματα όπως της Βουλγαρίας, Ισπανίας, Ελλάδας και Τουρκίας ενώ έχει κατακτήσει με τις ομάδες τις οποίες αγωνίστηκε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.
Έχει επίσης 54 συμμετοχές και οκτώ γκολ με την εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου.
Κατά την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 ο ποδοσφαιριστής κατέγραψε 28 συμμετοχές και σημείωσε τέσσερα γκολ με την ομάδα της Sivasspor.
Καλωσορίζουμε τον Garry στην οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη «γαλανόλευκη» φανέλα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Πάφου και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.
Στην 15η θέση η Γιουβέντους μετά το 2-0 επί της Μπενφίκα και μετρά 12 βαθμούς, έναν λιγότερο από τις ομάδες της οκτάδας. Η Μπενφίκα θα μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς αλλά ο Παυλίδης έχασε πέναλτι
Μετά από ένα ανοιχτό πρώτο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα ανέβασε στροφές στο δεύτερο και επικράτησε με 4-2 της Σλάβια στην Πράγα κάνοντας μεγάλο βήμα για την οκτάδα.