Η διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις και είναι έτοιμη να ανακοινώσει μια σημαντική μεταγραφή, αυτή του Γκάρι Ροντρίγκες, γνωστού στην Ελλάδα από την παρουσία του σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
Ο 34χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι αποχωρεί από την τουρκική Σίβασπορ στην οποία υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι για έναν χρόνο και εντός της Τρίτης θα φτάσει στη Λεμεσό.
Το «ελληνικό» παρελθόν του
Την περασμένη περίοδο ο Γκάρι έπαιξε στην Τουρκία έχοντας 32 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ. Τη διετία 2021-2023 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό με απολογισμό 51 συμμετοχές, 8 γκολ, 4 ασσίστ, ενώ στο πρώτο πέρασμά του από τη χώρα μας, αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 2015 μέχρι το 2017.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.