Ο λόγος που η Άντισον Ρέι σταμάτησε να μοιράζεται λεπτομέρειες για την ζωή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Ένιωθα τόσο παρεξηγημένη, αλλά μοιραζόμουν τόσα πολλά», ανέφερε η τραγουδίστρια και TikToker Άντισον Ρέι σε συνέντευξη της με τον Jake Shane.
Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής της στην εκπομπή Therapuss with Jake Shane, η TikToker και τραγουδίστρια Άντισον Ρέι μίλησε για τον λόγο που σταμάτησε να μοιράζεται λεπτομέρεις που αφορούν την προσωπική της ζωή στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, μετά την άνοδό της ως χορεύτρια στο TikTok.
«Ένιωθα τόσο παρεξηγημένη, αλλά μοιραζόμουν τόσα πολλά», ανέφερε.
«Μερικές φορές κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις για να φτάσεις εκεί που θέλεις», συνέχισε. «Δεν έδειχνα κάθε κομμάτι της ζωής μου, όπως δεν κάνει κανείς ως επί το πλείστον, ξέρετε. Υπάρχουν πράγματα για τον εαυτό σου που σίγουρα δεν τα μοιράζεσαι στο διαδίκτυο, τα οποία δεν είναι κακά – απλά δεν είναι πράγματα που θέλεις να μοιραστείς ή να μιλήσεις γι’ αυτά ή, ξέρεις, να τα δείξεις».
Η Ρέι μοιράστηκε ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας της, συνειδητοποίησε ότι η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα για εκείνη.«Νομίζω ότι η ιδιωτικότητα γίνεται πραγματικά σημαντική με την πάροδο του χρόνου».
«Αισθάνονται ότι είναι πολύ εκτεθειμένοι»
Σε ένα άλλο μέρος της συζήτησής της με τον οικοδεσπότη, η Ρέι μοιράστηκε επίσης ότι εφαρμόζει την ιδέα να «επιβραδύνει τα πράγματα» ή να κάνει ένα βήμα πίσω όταν πρόκειται για άλλα μέρη της ζωής της, ώστε να αποφύγει να αισθάνεται «πολύ εκτεθειμένη».
«Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά με αρκετούς καλλιτέχνες», μοιράστηκε. «Αισθάνονται ότι είναι πολύ εκτεθειμένοι ή ότι πρέπει να κάνουν πίσω ή, ξέρετε, φοβούνται πολύ να γίνουν υπερβολικοί [ή]να μην τους βαρεθεί ο κόσμος».
Η Ρέι κυκλοφόρησε πρόσφατα το ομώνυμο ντεμπούτο LP της «Addison» στις 6 Ιουνίου, με κοινό και κριτικούς να δηλώνουν ως επί το πλείστον ενθουσιασμένοι.
Σε κριτική του για τον Guardian, o Shaad D’Souza έγραψε: «Το εξαιρετικό ντεμπούτο άλμπουμ της Άντισον Ρέι μου θυμίζει εκείνη την αδιαμφισβήτητη σειρά δίσκων της Μαντόνα, κατανοώντας ότι η υπέρτατη αυτοπεποίθηση και το εξαιρετικό γούστο μπορούν να πουλήσουν ακόμα και το πιο ασυνήθιστο άλμπουμ. Είναι ταυτόχρονα οικείο – η Ρέι είναι μια καλλιτέχνιδα που ζει και πεθαίνει αδιαμαρτύρητα από τις αναφορές της – και απόλυτα τολμηρό: Έχω την αίσθηση ότι δεν προσπαθεί τόσο να πει ‘αυτή είμαι εγώ’ όσο ‘αυτό πρέπει να είναι η ποπ’.
*Με πληροφορίες από: People
- Χιλή: Ο θρίαμβος της ακροδεξιάς ανοίγει ξανά πληγές της δικτατορίας του Πινοτσέτ
- Μαρόκο: «Μαύρη μέρα» με τουλάχιστον 21 νεκρούς από ξαφνικές πλημμύρες
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο κηρύσσει τον πόλεμο στον ELN – Επικαλείται τις «απειλές επέμβασης» του Τραμπ
- Το Ιράν θα συνεχίσει «να υποστηρίζει αποφασιστικά» τη Χεζμπολά, δηλώνει σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Χιλή: Ο Ρούμπιο συνεχάρη τον νέο ακροδεξιό πρόεδρο – Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «αδημονεί» να συνεργαστεί μαζί του
- Λίβανος: Αλλοι 3 νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές παρά την κατάπαυση του πυρός
- Χιλή: Εξέλεξαν ακροδεξιό πρόεδρο για πρώτη φορά μετά τη δικτατορία του Πινοτσέτ
- Ρωσία: Ως «ανεπιθύμητο οργανισμό» ταξινόμησε την Deutsche Welle η εισαγγελία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 15.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/youcef-boukhatem-r5KZ_UAvUe8-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442