Η «μάχη» των ημιτελικών των playoffs του πρωταθλήματος Volley League Γυναικών αρχίζει σήμερα Κυριακή (6/4). Στις 17:00 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον πρώτο ημιτελικό της Volley League, με στόχο την πρώτη από τις δύο νίκες, για την πρόκριση στη φάση των τελικών.
Στην περιγραφή ο Παναγιώτης Περπερίδης με τον Μιχάλη Τσώχο. Στο ρεπορτάζ ο Βιδιάνος Ρούσσος.
H άσος του Ολυμπιακού, Μαριαλένα Αρτακιανού, δήλωσε για τον αγώνα: «Πρώτος ημιτελικός, με τον Παναθηναϊκό και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε έναν πολύ δυνατό αγώνα. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο! Ελπίζουμε, ο κόσμος μας να έρθει και να μας στηρίξει».
*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.
Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας εκατοντάδες αφίσες Ομπράντοβιτς προσήλθαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο γήπεδο για το παιχνίδι της ομάδας τους με τη Μπάγερν Μονάχου στην Ευρωλίγκα.
«Τρελό» περιστατικό Ζουβεντούδε - Σάντος, με έναν οπαδό να εισβάλλει στο γήπεδο για... χάρη του Νεϊμάρ και τελικά να προκαλεί, άθελά του, τον τραυματισμό του Ζε Ιβάντοι!