Πώς μπορεί να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός στην Τούμπα
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκό και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ, έχει την ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος.
Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήση το πρωτάθλημα από τη 2η αγωνιστική των playoffs της Superleague
Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (6/4, 19:30) και παράλληλα η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (06/04, 21:30). Αν λοιπόν οι Πειραιώτες νικήσουν στη Θεσσαλονίκη και η Ένωση ηττηθεί, τότε και μαθηματικά η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κατακτήσει τη φετινή Superleague. Έτσι, η διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ (και τον Παναθηναϊκό) θα είναι στο +13, με τέσσερα ματς να απομένουν.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Χαμός στο γήπεδο της Παρτιζάν με έντονες αποδοκιμασίες κατά πάντων και.. πανηγυρισμούς στα καλάθια των αντιπάλων, κατά τη διάρκεια της βαριάς εντός έδρας ήττας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αυτές τις μέρες πρωταγωνιστεί με την Αίγυπτο στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο μια γιορτινή ανάρτησή του προκάλεσε και πάλι το... μουσουλμανικό αίσθημα.