Οδηγός ταξί συνελήφθη στο Πικέρμι, γιατί οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει μια 65χρονη και έναν 17χρονο που επέβαιναν σε άλλο όχημα.
Το περιστατικό συνέβη χτες στη λεωφόρο Μαραθώνος 48. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ταξί, το οποίο οδηγούσε 57χρονος, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίοι κινείτο στην ίδια κατεύθυνση και στη συνέχεια εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δεύτερο, σταθμευμένο αυτοκίνητο και κατέληξε σε κατάστημα εστίασης (οβελιστήριο).
Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν η 65χρονη οδηγός του ΙΧ και ο 17χρονος συνεπιβάτης του ίδιου οχήματος, οι οποίοι διακομίστηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό και στο νοσοκομείο Παίδων αντίστοιχα.
Στο αλκοτέστ που έγινε στον οδηγό ταξί, σύμφωνα με την Τροχαία, διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και συγκεκριμένα βρέθηκαν στο αίμα του 0.61 μονάδες, με όριο 0,10 που είναι για τους επαγγελματίες οδηγούς.
Για το λόγο αυτό συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και σωματικές βλάβες και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας