Ο Μάικ Μάιερς μιμείται τον Έλον Μασκ με μια δόση από τον εμβληματικό χαρακτήρα του «Dr. Evil»
Ο θρυλικός Μάικ Μάιερς επανέλαβε την παρωδία με τον Έλον Μασκ κατά τη διάρκεια του Cold Open της εκπομπής Saturday Night Live.
Ο ηθοποιός Μάικ Μάιερς ενσάρκωσε τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία Έλον Μασκ, προσθέτοντας λίγο από «Dr. Evil».
Κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου (8 Μαρτίου) του Saturday Night Live, όπου η Lady Gaga ανέλαβε διπλό ρόλο ως οικοδέσποινα και προσκεκλημένη καλλιτέχνιδα, ο θρυλικός Μάικ Μάιερς επανέλαβε την παρωδία με τον Μασκ κατά τη διάρκεια του Cold Open της εκπομπής, αφού έκανε το ίδιο και το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Στο κωμικό σκετς, το οποίο διακωμωδούσε την πρόσφατη εκρηκτική συνάντηση όπου αξιωματούχοι του Τραμπ συγκρούστηκαν με τον Έλον Μασκ και η οποία φέρεται να έλαβε χώρα πρόσφατα στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ που τον υποδύθηκε ο Τζέιμς Όστιν Τζόνσον και ο Υπουργός Εξωτερικός Μάρκο Ρούμπιο τον οποίο ενσάρκωσε ο Μαρτσέλο Ερνάντεζ, μιλούσαν για τη συμμετοχή του Μασκ στη πολιτική σκηνή, πριν ο Μάιερς εμφανιστεί στην οθόνη.
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός είναι ο τύπος στον οποίο δώσατε πρόσβαση σε ολόκληρη την κυβέρνηση. Δεν είναι εκλεγμένος αξιωματούχος», είπε ο Ρούμπιο (Ερνάντεζ), προτού αυτός και ο Μάιερς ως Μασκ συνεχίσουν να τσακώνονται. Αλλά, καθώς ο Τραμπ (Τζόνσον) πήρε θέση στον καβγά τους, η κάμερα γύρισε στον Μάιερς, ο οποίος έκανε voiceover ως Μασκ.
«Η πρώτη φάση του σχεδίου μου έχει ολοκληρωθεί: να καλοπιάσεις τον πρόεδρο και να καταλάβεις τα μέσα ενημέρωσης. Αλλά, ήταν κακή ιδέα να αναλάβω αυτή τη δουλειά; Πολλοί άνθρωποι φαίνεται να με μισούν πραγματικά, η μετοχή της Tesla καταρρέει και η καθαρή μου αξία μόλις έπεσε κατά 100 δισεκατομμύρια δολάρια», είπε ο Μάιερς, βάζοντας το μικρό του δάχτυλο στα χείλη του, μιμούμενος μια διαβόητη κίνηση που έκανε ο εμβληματικός χαρακτήρας του «Austin Powers», ο Dr. Evil.
«Η επιτυχημένη προεδρία μας»
Η πολιτική παρωδία του SNL περιελάμβανε επίσης αναφορές σε στιγμές που έλαβαν χώρα όταν ο 78χρονος Τραμπ μίλησε στο Κογκρέσο στις 4 Μαρτίου, όταν υπερηφανεύτηκε για τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του κατά τις πρώτες ημέρες της θητείας του.
Στην αρχή της ομιλίας του, ο Τραμπ συνέκρινε τον εαυτό του με τον Τζορτζ Ουάσινγκτον (1732-1799), τον πρώτο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο οποίος ήταν διοικητής του Γενικού Επιτελείου του Ηπειρωτικού Στρατού κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης, δηλώνοντας αυθαίρετα, χωρίς να παραθέσει κάποια πηγή: «Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο πρώτος μήνας της προεδρίας μας … είναι ο πιο επιτυχημένος στην ιστορία του έθνους μας».
Τα «τρανς ποντίκια»
Στη συνέχεια, ο Τραμπ στράφηκε εναντίον του προκατόχου του, Τζο Μπάιντεν, ισχυριζόμενος ότι «οι τιμές των αυγών είναι εκτός ελέγχου εξαιτίας του», προτού περιγράψει έναν κατάλογο δαπανών, κυρίως προς ξένα κράτη, τις οποίες χαρακτήρισε «φοβερή σπατάλη» – ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στα «8 εκατομμύρια δολάρια για να γίνουν τα ποντίκια τρανσέξουαλ».
Δεν είναι σαφές σε τι ακριβώς αναφερόταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, αν και φαίνεται ότι επρόκειτο για μια ακρόαση της υπο-επιτροπής με επικεφαλής τη βουλευτή Νάνσι Μέις, τον περασμένο μήνα με τίτλο «Transgender Lab Rats and Poisoned Puppies: Oversight of Taxpayer Funded Animal Cruelty».
Κατά την εναρκτήρια ομιλία της, η Mace αναφέρθηκε σε μια έκθεση από το White Coat Waste Project, μια οργάνωση παρακολούθησης που έχει ως στόχο να σταματήσει τις κυβερνητικές δαπάνες για δοκιμές σε ζώα, η οποία διαπίστωσε ότι περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια σε χρήματα των φορολογουμένων είχαν «σπαταληθεί για τη δημιουργία τρανσέξουαλ ποντικιών, αρουραίων και πιθήκων σε πανεπιστημιακά εργαστήρια».
Στην πραγματικότητα, η έκθεση περιελάμβανε οκτώ μελέτες που έλαβαν χρηματοδότηση από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, με τις περισσότερες από αυτές να μελετούν τις επιπτώσεις της ορμονοθεραπείας. Μια από αυτές εστίαζε συγκεκριμένα στο πώς η τεστοστερόνη επηρεάζει τη γονιμότητα και κατά πόσον η υπογονιμότητα που σχετίζεται με την τεστοστερόνη μπορεί να αντιστραφεί εάν ένας ασθενής σταματήσει να τη λαμβάνει, σύμφωνα με το NBC.
Ο πολιτικός υποστήριξε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αποκτήσουν τη Γροιλανδία «με τον έναν ή τον άλλο τρόπο» και ότι η κυβέρνησή του έχει βάλει στόχο να πάει στον Άρη.
Αν λάβουμε υπόψη τα όσα συμβαίνουν και όσα ειπώνονται από τους κυβερνώντες (και μη) πολιτικούς των Ηνωμένων Πολιτειών, το SNL θα έχει υλικό για σκετς για τουλάχιστον μια δεκαετία.
*Με πληροφορίες από: People
- Ειρήνη, χαμόγελα και… τον θάνατο του Πούτιν, εύχεται ο Ζελένσκι για τα Χριστούγεννα
- Ο Πάντερ θέλει ανανέωση συμβολαίου: «Να μείνω για πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα»
- Κιλιμάντζαρο: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε δυστύχημα με ελικόπτερο στην υψηλότερη κορυφή της Αφρικής
- Πέθανε ο ηθοποιός Πατ Φιν: Γνωστός από τα Φιλαράκια και το Seinfeld
- Airbnb: Νέα άνοδος για τον αριθμό των καταλυμάτων τον μήνα Νοέμβριο
- Γουίντχορστ: «Είμαι σκεπτικός για το αν έχει επιτυχία το NBA Europe, θα ήθελα να γίνει σε συνεργασία με τη Euroleague» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [Φωτογραφίες και βίντεο]
- Τουρκία: Στα χέρια της αστυνομίας 115 μέλη του ISIS – Σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)






































![Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [Φωτογραφίες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Capture-174-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442