Ο Θανάσης Ανδρούτσος έφτασε στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ και δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.
Ο 27χρονος δεξιός μπακ, μετά από πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στους Κρητικούς, με τους οποίους έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο έως το 2026, το οποίο θα υπογράψει μετά τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.
Στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» τον υποδέχτηκαν ο τιμ μανατζερ της ομάδας, Σάββας Τσαμπούρης και ο Διευθυντής επικοινωνίας, Μανώλης Βογιατζάκης.
Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Θανάσης Ανδρούτσος, τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, μετά από πολλά χρόνια αφήνω την προηγούμενη μου ομάδα και είμαι έτοιμος για την νέα πρόκληση, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, ανυπομονώ να αποδείξω την αξία μου μέσα στο γήπεδο. Οι σχέσεις με τον ΟΦΗ ήταν πάντα καλές, υπήρξε και ενδιαφέρον πριν λίγα χρόνια, δεν πέτυχε, πέτυχε τώρα και είμαι χαρούμενος για αυτό».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.