Λος Αντζελες: Στους 7 οι νεκροί από τις πυρκαγιές που μαίνονται ανεξέλεγκτες
Ανεξέλεγκτες μαίνονται οι κυριότερες πυρκαγιές στο Λος Αντζελες, από τις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους επτά άνθρωποι, ενώ εκφράζονται φόβοι για περισσότερα θύματα.
Ο απολογισμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των πυρκαγιών, οι κυριότερες από τις οποίες συνεχίζουν να μαίνονται ανεξέλεγκτες σε διάφορα προάστια και τομείς του Λος Αντζελες, αυξήθηκε σε επτά, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του δήμου της μεγαλούπολης της Καλιφόρνιας (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Ringo Chiu).
«Η κλιματική αλλαγή είναι πραγματικότητα» δηλώνει ο Μπάιντεν
Μιλώντας νωρίτερα ο Τζο Μπάιντεν, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στον Λευκό Οίκο αφιερωμένης στην αντιμετώπιση των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών που μαίνονται στο Λος Αντζελες, δήλωσε ότι «η κλιματική αλλαγή είναι πραγματικότητα».
«Εχουμε τη δυνατότητα να την αντιμετωπίσουμε αν φανούμε οξυδερκείς», πρόσθεσε ο απερχόμενος δημοκρατικός πρόεδρος, ο οποίος θα παραχωρήσει τη θέση του την 20ή Ιανουαρίου στον ρεπουμπλικάνο εκλεγμένο διάδοχό του Ντόναλντ Τραμπ, γνωστό σκεπτικιστή όσον αφορά την κλιματική αλλαγή.
Οι «πιο καταστροφικές»
Ο πρόεδρος Μπάιντεν χαρακτήρισε τις πυρκαγιές που συνέχιζαν να σαρώνουν το Λος Αντζελες, τη δεύτερη μεγαλύτερη μεγαλούπολη των ΗΠΑ, «τις πιο καταστροφικές» στην ιστορία της πολιτείας της Καλιφόρνιας, υποσχόμενος ομοσπονδιακά μέσα για να τεθούν υπό έλεγχο.
«Πρόκειται για τις πιο εκτεταμένες και πιο καταστροφικές πυρκαγιές στην ιστορία της Καλιφόρνιας», επέμεινε ο κ. Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που οργανώθηκε με συναρμόδιους αξιωματούχους στην προεδρία για τις φωτιές, οι κυριότερες από τις οποίες παρέμεναν χθες Πέμπτη εντελώς ανεξέλεγκτες.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας