Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε 30 πόντους και ο Άντονι Ντέιβις επέστρεψε από απουσία ενός αγώνα και σημείωσε 18 πόντους παίρνοντας 19 ριμπάουντ, καθώς οι Λος Άντζελες Λέικερς κέρδισαν με 119-102 τους φιλοξενούμενους Ατλάντα Χοκς.
Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του ΝΒΑ, έζησε ακόμη μία μεγάλη στιγμή στην σπουδαία καριέρα του αφού κατάφερε να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν για τους περισσότερους αγώνες 30 πόντων στην ιστορία της λίγκας, φτάνοντας τους 563.
Breaking records like a broken record. LeBron James passes Michael Jordan for MOST 30+ point games in NBA history. pic.twitter.com/dkrGtuNnR3
Βέβαια ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς είχε φτάσει αυτά τα νούμερα παίζοντας σε 1.072 παιχνίδια, ενώ ο αειθαλής ΛεΜπρόν χρειάστηκε 1.523 αγώνες, σε μια ακόμη εκπληκτική εμφάνιση από πλευράς του.
Δείτε την ιστορική εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς απέναντι στους Χοκς:
Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για την απίθανη επίδοσή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και δήλωσε έτοιμος ακόμη και για να ξεπεράσει τον ανίκητο Αρμάντ Ντουπλάντις.
Πρώτο τρίποντο της Κηφισιάς το 2026 για το πρωτάθλημα της Super League. Προηγήθηκε στο 13' και άντεξε μέχρι το τέλος. Σε πτώση ο Λεβαδειακός που αγνοεί τη νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι