Θύμα κλοπής έπεσε ιδιοκτήρια βίλας στη Φιλοθέη, με τους διαρρήκτες να καταφέρνουν να φύγουν με λεία μαμούθ που ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα.
Μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν περίπου 30.000 – 40.000 ευρώ αλλά και τιμαλφή αξίας ενός εκατ. ευρώ
Η κλοπή σημειώθηκε μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, στις 26 Δεκεμβρίου. Η ιδιοκτήτρια, που είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, αποκάλυψε τι συνέβη όταν επέστρεψε στο σπίτι της μετά τις διακοπές.
Οι άγνωστοι είχαν ξηλώσει το χρηματοκιβώτιο της γυναίκας και είχαν αποσπάσει το πολύτιμο περιεχόμενό του. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια στις Αρχές, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν περίπου 30.000 – 40.000 ευρώ αλλά και κοσμήματα, τιμαλφή και ρολόγια αξίας ενός εκατ. ευρώ.
Οι αστυνομικές Αρχές συνέλεξαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καθώς και γενετικό υλικό και διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα