Η Σάλμα Χάγιεκ είδε την Παναγία των Παρισίων και τα «έχασε»: Παρακολουθώ ένα ιστορικό γεγονός με δέος
Η Σάλμα Χάγιεκ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να εκφράσει το θαυμασμό της για την επαναλειτουργία της Παναγίας των Παρισίων.
Η Σάλμα Χάγιεκ παραβρέθηκε το Σάββατο στην επαναλειτουργία του Καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων. Η διάσημη ηθοποιός και ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της Φρανσουά Ανρί Πινό, ήταν δύο από τους περισσότερους από 1.300 προσκεκλημένους που παραβρέθηκαν στον ναό έτσι ώστε να θαυμάσουν το εμβληματικό καμπαναριό που έπληξε η καταστροφική πυρκαγιά του 2019.
Η Χάγιεκ και ο Πινό ήταν μεταξύ των διεθνών προσωπικοτήτων στην τελετή στο Παρίσι, μεταξύ των οποίων ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
View this post on Instagram
Η ανάρτηση της Σάλμα Χάγιεκ
Η Σάλμα Χάγιεκ μοιράστηκε το βράδυ της Κυριακής ένα καρουζέλ φωτογραφιών και βίντεο από την λαμπερή τελετή, γράφοντας στη λεζάντα: «Με τιμή και δέος παρακολουθώ την επαναλειτουργία της Παναγίας των Παρισίων – μια αληθινή στιγμή της ιστορίας και ένα σύμβολο ανθεκτικότητας και ελπίδας».
Στην ανάρτησή της μοιράστηκε τόσο φωτογραφίες από την προετοιμασία της, όσο και άλλες με τον σύζυγό της από το εσωτερικό του ναού καθώς και βίντεο.
Υπενθυμίζεται πως το 2019, η οικογενειακή επιχείρηση του Πινό, ο γαλλικός όμιλος πολυτελείας Kering, ο οποίος έχει διάσημα brand μόδας, όπως οι Gucci, Yves Saint Laurent και Balenciaga, δεσμεύτηκε να διαθέσει 113 εκατομμύρια δολάρια για την ανοικοδόμηση του ναού.
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
- Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε τροχαίο στη Σούδα
- To NBA γλιστράει στον… λάθος δρόμο με τα νέα λαμπερά παρκέ του
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Netflix: Αλλάζει το τοπίο στην ψυχαγωγία – Τι σημαίνει η εξαγορά της Warner
- Athens Airport Soars as Luxury Travel Rebounds
- Έχει καταλάβει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την εθνική ζημιά που έκανε με την υπόθεση Predator;
- Ρεάλ Σοσιεδάδ: Πρόληψη τραυματισμών με τεχνολογία κβαντικής έμπνευσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442