in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ποδόσφαιρο > Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι – Ο Ελ Κααμπί δίνει προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» (1-0, vid)
Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι – Ο Ελ Κααμπί δίνει προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» (1-0, vid)
Ο Μαροκινός σέντερ φορ έστειλε την μπάλα στα διχτυα με εύστοχο πέναλτι, ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης με την ΑΕΚ
Ο Ολυμπιακός έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς οι πειραιώτες κατάφεραν ν’ ανοίξουν το σκορ με το «καλησπέρα» της αναμέτρησης.
Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυναμικά το ματς και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους, κάνοντας το 1-0 στο έβδομο λεπτό του αγώνα, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
Ο Χαράλαμπος Κωστούλας ήταν αυτός που ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή από τον Ρότα και ο διαιτητής της αναμέτρησης, καταλόγισε αμέσως το πέναλτι. Η φάση μάλιστα τσεκαρίστηκε και από το Var και υπήρξε συμφωνία με τον διαιτητή.
Ο Ελ Κααμπί εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά (1-0) από νωρίς στο σημαντικό ντέρμπι κόντρα στην Ένωση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξουν τα ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ούγγρος, Μπόγκναρ, στο Παναθηναϊκός - Άρης, Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στην ΑΕΚ και Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό.
Με μια σειρά αναρτήσεών του στο X, ο σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, απάντησε σε όσα είπε για τον τραυματισμό του ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, εξαπολύοντας μια απίθανη προσωπική επίθεση εναντίον του Τούρκου παλαίμαχου άσου.