Οπαδός με φανέλα και σημαία του Ολυμπιακού στην Μπολόνια – Το αίτημα του Παναθηναϊκού
Ένα περίεργο συμβάν έλαβε χώρα στο γήπεδο της Μπολόνια με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ζητούν από έναν οπαδό να κρύψει τα χαρακτηριστικά του Ολυμπιακού που φορούσε.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται αυτή την ώρα από τη Βίρτους Μπολόνια στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.
Στο πλευρό των Πράσινων βρίσκονται και περίπου 500 οπαδοί για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Εργκίν Αταμάν να φτάσουν σε ακόμη μία νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Το γήπεδο είναι γεμάτο και από τους φίλους της Μπολόνια, ενώ ενδιαφέρον έχει πως βρέθηκε ανάμεσά τους και ένας οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος φορούσε μια φανέλα των Ερυθρόλευκων και είχε τοποθετήσει πίσω από μία μπασκέτα τη σημαία της ομάδας.
Βλέποντάς το… σκηνικό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τους ανθρώπους του γηπέδου να κατέβει η σημαία και να καλύψει ο φίλαθλος τα χαρακτηριστικά του ώστε να μην δημιουργηθεί κάποια ένταση ανάμεσα στους οπαδούς, κάτι που τελικά έγινε και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά και χωρίς προβλήματα.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.