Με Σλούκα απέναντι στη Βίρτους ο Παναθηναϊκός
Κανονικά προπονήθηκε ο Κώστας Σλούκας στην Ιταλία ενόψει του αγώνα με τη Βίρτους και τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.
Με τον Κώστα Σλούκα να ακολουθεί κανονικά το αποψινό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (15/11, 21:30) αναμέτρησης των «πράσινων» με τη Βίρτους στην Μπολόνια, για τη 10η αγωνιστική της Euroleague.
Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης έβγαλε δίχως πρόβλημα την προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, παραμονή του αγώνα με τους Ιταλούς στη «Unipol Arena».
Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» δεν υπολογίζουν στον Λορένζο Μπράουν (ταλαιπωρείται από πυρετό και παρέμεινε στην Αθήνα), όπως και στον τραυματία Μάριους Γκριγκόνις και τον Κώστα Αντετοκούνμπο.
- Έρχεται… σκούπα στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι
- Σερβικά ΜΜΕ: «Ο Μπόνγκα στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού»
- Παπαμίκος για Νέα Τούμπα και αθλητικό κέντρο: «Είναι το ιδανικό σημείο μετάβασης για τον ΠΑΟΚ»
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα ταλέντα του αύριο στο Summer Camp 2026
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Ντόρσεϊ: «Ώρα να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν»
- Δεν ξεχνάει ο Σάρι: «Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος όταν πουλήθηκε ο Μανδάς»
- Λήξη συναγερμού για Καρέτσα στη Γκενκ – «Καθαρές» οι εξετάσεις του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442