«Θερμές ευχές στους Έλληνες για την επέτειο των 50 χρόνων επανίδρυσης της Δημοκρατίας. Μια σπουδαία χώρα που δεν είναι μόνο η γενέτειρα της δημοκρατίας αλλά και ένα περήφανο έθνος που έχει διαμορφώσει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Η Δημοκρατία έχει ανυπολόγιστη σημασία» σημειώνει η Ρομπέρτα Μέτσολα.
Γραμμένο στα ελληνικά το μήνυμα της Μέτσολα
Θερμες ευχές στους Έλληνες για την επέτειο των 50 χρόνων επανίδρυσης της Δημοκρατίας.
Μια σπουδαία χώρα που δεν είναι μόνο η γενέτειρα της δημοκρατίας αλλά και ένα περήφανο έθνος που έχει διαμορφώσει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας