Μέτσολα – 50 χρόνια Μεταπολίτευσης: Η Ελλάδα είναι σπουδαία χώρα, διαμόρφωσε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό
Γενέτειρα της Δημοκρατίας χαρακτηρίζει την Ελλάδα η Ρομπέρτα Μέτσολα στο μήνυμά της για τα 50 χρόνια Μεταπολίτευσης
Τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης συμπληρώνονται σήμερα, και η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, με μια ανάρτηση γραμμένη στα ελληνικά, ευχήθηκε στην Ελλάδα για την επέτειο των 50 ετών από την αποκατάσταση της δημοκρατίας.
«Θερμές ευχές στους Έλληνες για την επέτειο των 50 χρόνων επανίδρυσης της Δημοκρατίας. Μια σπουδαία χώρα που δεν είναι μόνο η γενέτειρα της δημοκρατίας αλλά και ένα περήφανο έθνος που έχει διαμορφώσει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Η Δημοκρατία έχει ανυπολόγιστη σημασία» σημειώνει η Ρομπέρτα Μέτσολα.
Γραμμένο στα ελληνικά το μήνυμα της Μέτσολα
Θερμες ευχές στους Έλληνες για την επέτειο των 50 χρόνων επανίδρυσης της Δημοκρατίας.
Μια σπουδαία χώρα που δεν είναι μόνο η γενέτειρα της δημοκρατίας αλλά και ένα περήφανο έθνος που έχει διαμορφώσει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Η Δημοκρατία έχει ανυπολόγιστη σημασία 🇪🇺🇬🇷 pic.twitter.com/8GcedauYj5
— Roberta Metsola (@EP_President) July 24, 2024
- Βρες την ισορροπία σου: Τρεις ασκήσεις για να το πετύχεις
- Ο νικητής του Σούπερ Καπ Ιταλίας πάρει 11 εκατ. ευρώ
- Καιρός: Συννεφιασμένο το σκηνικό την Κυριακή – Πού θα βρέξει
- Οι φυλές των 50 μπλόκων
- Η συμβουλή της Αμάντα Σάιφρεντ στην συμπρωταγωνίστρια της, Σίντνεϊ Σουίνι – «Γ@μ@ το TikTok!»
- Χάσαμε το νόημα; Πώς να ξεπεράσουμε το άγχος για τα τέλεια Χριστούγεννα
- MABA ή «Κάντε την Αμερική να Ψήσει Ξανά» – Οι συντηρητικές Αμερικανίδες ως πολιτική δύναμη
- Έρχονται νέα μέτρα για το στεγαστικό από το 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)
































































![Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/brown-uni2-315x220.jpg)

![Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Syria-refinary-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442